sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Just one ordinary sunday in Brighton


Hello!


Englanti on kyllä, ainakin kesäisin, aivan mieletön paikka. Lontoossa on aina uutta näkemistä, ja rahatkin häviävät alta aikayksikön ihaniin puljuihin ja puoteihin. Mutta löytyy Englannista muitakin kaupunkeja, joita ei kuitenkaan hehkuteta läheskään niin paljon kuin voisi. Yksi tällainen kaupunki on Brighton!!
 
Brigtonin tunnetuin nähtävyys: Brighton Pier, eli huvipuisto valtavalla laiturilla. Jopa yhteen laitteeseen uskaltauduin. Pelotti aivan hirveästi ja huono olo tuli.


Paikallisia kuppiloita.

Brigton on aivan mieletön paikka. Vietin siellä muutama vuosi sitten puolikkaan kesän, ja varmasti löydän joskus tulevaisuudessa itseni taas kyseisen kaupungin katuja tallaamasta. Brighton sijaitsee aivan Englannin eteläkärjessä, meren rannalla. Maisemat ovat siis aivan huikeat! <3 Merenrantakaupungit ovat vain aivan uskommattomia, ainakin tällaisen pienen joen rannalla asuneen silmissä. Myös shoppailumahdollisuukset ovat monipuoliset. 
Brigton on väkiluvultaan noin Turun kokoinen kaupunki, joten tällaiselle joensuulaiselle naiselle kaupunki oli mukavan kokoinen. Lontoosta ei samalla tavalla saa otetta, ja tuntuukin kuin olisi koko ajan eksyksissä. Eikä se kyllä ainakaan minun kohdalla ole ollut mikään pelkkä tunne. Missään muualla en ole eksynyt niinkuin Lontoossa. Metroon hypättyäni löydän itseni aina mitä kummallisimmista paikoista. Toisaalta se on kyllä melko huvittava fiilis, kun tajuaa ettei ole pienintäkään hajua siitä missä on. Jokaisen tulisikin joskus olla vähän eksyksissä. Varmasti kun viettäisi kaupungissa enemmän aikaa, oppisi sen tuntemaan. Kokemuksesta voin kertoa, että kaksi vuorokautta on aivan liian lyhyt aika.
Brigtonissa meren lisäksi paras puoli oli ihmiset. Porukka oli huomattavasti lontoolaisia avoimempia ja ystävällisempiä.
Kaikki siis sinne matkaamaan nyt heti!

terveisin Minna :)

Just one ordinary sunday in Brighton


Eglanti aiheisia korujakin innostuttiin tekemään, kun muutamia Englannin puntia löytyi laatikon pohjalta.
Ylimmässä sormuksessa 20pennyä, seuravassa 10 pennyä ja alimmassa 5 pennyä.
Kolikoissa komeileva nainen on tietenkin Englannin kuningatar Elisabeth II.


5e plus postitus 2e

5e plus postitus 2e


5e plus postitus 2e

Sormukset ovat säädettäviä, jokaiseen ja jokaisen sormeen sopivia. Tilaukset osoitteeseen minnajasaarakorut(ät)hotmail.com  








1 kommentti: