tiistai 21. helmikuuta 2012

Muutama kuppi teetä..

Håla!

Täällä kirjoittelee Saara ja Minna Joensuun suunnalta.
Olemme tehneet kierrätyskoruja kesästä 2011 lähtien ja saimme nyt vihdoin aikaiseksi tehtyä blogin jonka kautta saamme markkinoitua korujamme eteenpäin. (Alunperin siis kauppasimme koruja kavereille, mutta eihän he ihan loputtomia määriä niitä tarttee..)
Blogissa siis enimmäkseen juttuja tekemistämme koruista, mutta luvassa on myös muuta höpinää, matkakuumeilua ja elämän menoa.

Kesällä 2011 päätimme kokoontua yhdessä teekupposten ääreen miettimään mitä tekisimme kaikella vapaa-ajallamme. Päädyimme sellaiseen tulokseen, että ulkomaille olisi päästävä, mutta siinäkin oli tietysti taas yksi ongelma: raha. Siinä meni sitten pari kuppia teetä ja jotain muitakin juomia kunnes keksimme sen: aletaan tehdä koruja ja myydään niitä kaikille kavereille. Siinä ratkesi kolme ongelmaa yhdellä kertaa: Turha vapaa-aika menee kirppiksillä kiertelyyn ja korujen tekoon, saadaan samalla matkarahoja kasaan ja ennen niin rumia koruja käyttäneet kaverit saavat kauniita koruja( vitsivitsi ).

Lähes kaikki korut on kierrätysmateriaaleista tehtyjä. Kaikki korut on meidän itsemme suunnittelemia ja tarvikkeina on käytetty kaikkea mahdollista mitä on kappien kätköistä ja kirpputoreilta löydetty.
Kaikki korvakorujen lukko-osat on kuitenkin uutena ostettu, samoin osa ketjuista.

Toivottavasti kiinnostuitte ja haluatte vielä kaiken lisäksi ostaa korujamme.
Yhteydenotot: minnajasaarakorut(at)hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti