lauantai 3. maaliskuuta 2012

Etelän auringossa.

Hei kaikki!

Tässä olis sit luvasa sitä kaikkea muuta höpinää mistä taisi olla puhetta ekassa postauksessa.
 Aion kertoa teille Helsingin reissusta jonka tein tuossa viime viikon aikana.

Matka alkoi tosi hyvin, lentokone oli tunnin verran myöhässä.
Helsinkiin päästyäni jäin vielä bussilla väärälle pysäkille(perustelen sillä, että bussi meni aika kovaa ja pysäkki vaan hujahti ohi). No onneksi Helsingissä ei ole pitkät välimatkat pysäkkien välillä ja Kirsi tuli sit vielä vastaankin. Onneks loppu matka menikin sitten paremmin.

Sateiset maisemat Kirsin ja kumppaneiden lukaalin ikkunasta. Voisin muuttaa tuonne.

Helsingissä tuli tehtyä vaikka mitä.
Käytiin Tavastian lauantaidiscossa. Meno oli ihan hyvä, mutta jotenki tuli ikävä Kerubin lauantaidiscoon. Kerubissa vaan on paljon parempi meno ja paremmat biisit. Hyvä Joensuu! Y.M.C.A!

Sunnuntai aamuna pääsin ekaa kertaa brunssille. Paikaksi valikoitui Pacifico. Ruoka oli hyvää ja palvelu mitä mainioin. Paikka oli kaikenlisäksi vielä sopivan rähjäinen ja tunnelma leppoisa. Tuli kerrankin sellainen olo, että ei ole kiire minnekkään. Voin kyllä suositella kyseistä paikkaa ihan jokaiselle.
Täältä vielä lisätietoja:
http://www.pacifico.fi/

Kaupungilla tulikin sitten kierreltyä melkein kyllästymiseen asti. Sunnuntaina sain seurakseni Kirsin, joka osasi näyttää kaikki parhaat kirppikset, harmi vain tällä kertaa ei löytynyt mitään kovin ihmeellistä, mitä nyt vähän sopivaa roinaa josta saa tehtyä hyviä koruja.

Nämä tulette vielä näkemään myöhemmin uudestaan.

Kluuvissa oli myös jonkinnäköinen indiedayssin blogikirppis. Siinä vaiheessa kun eksyttiin paikalle oli myyjillä jäljellä enää muutama satunnainen riepu. Suurin osa myyjistä oli tutun näköisiä ja muutamien blogejakin on tullu luettua. No vaikka melkein kaikki oli menny kaupaksi löysin sentään muutamia koruja(hahaylläri). Nadja ( http://nadjastrange.indiedays.com/ ) oli kauppaamassa omatekemiä koruja. Mukaan tarttuikin sitten valkoinen rusettikaulakoru ja eiffel-torni korvikset. Molempi olen tässä nyt ahkerasti käyttänyt ja kovasti tykkäilen.


 Nyt kun kerta päästiin koruihin niin puhutaan sit vielä niistä. Jokaiselta helsingin reissulta tässä viimesen parin vuoden aikan on ollu pakko ostaa joku Titimadamen koru. Jos joku ei ole kuullutkaan koko hommasta kannattaa käydä katsomassa osoitteesta: http://www.titimadam.com/
Oon niin rakastunu näihin koruihin et haluun kaikki!
Tällä kertaa mukaan tarttui Filip the bird ja Galatee the goldfish.

Sitten seurasikin reissuni todellinen syy, eli 4H-stipendin saaminen. Tapasimme muiden stipendiaattien kanssa Scandic Simonkentässä. Illalla menimme vielä teatteriin katsomaan HOMOa. Näytelmä oli niin hyvä että lopuksi teki mieli nousta ylös ja ruveta halailemaan kaikkia. Oon vieläkin ihan fiiliksissä!
Kaikki stipendiaatit vaikuttivat mukavilta, ja hieman harmittaakin kun ei kerennyt tutustua läheskään kaikkiin. Stipendit otettiin vastaan valtioneuvoston  juhlahuoneistossa. Tilaisuus oli hieno ja arvokas, olihan siellä paikalla itse maa- ja metsätalousministeri, sekä 4H:n johtohenkilöitä. Erityis manintana haluan kertoa, että kakku oli erinomaista. Terveisiä kaikille!
Täällä vielä juttu kyseisestä tilaisuudesta.
 http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maaseutu/aktiivisia-4h-nuoria-palkittiin-stipendeill%C3%A4-1.12683

Vielä viimeisenäkin päivänä tuli kierreltyä kaupungilla. Silloin löysin elämänipaidan. Kiitos vaan vielä Ville kun johdatit minut sen luokse!

Lopulta pääsin aloittamaan kotimatkan. Oli ilo herätä seuraavana aamuna hieman liian aikaiseen radiohaastatteluun.

Jos joku jaksoi lukea tämän niin hieno homma.

-Saara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti